Utstillere

H!

FÆBRIKSTAD UTSTILLERE

Vi inviterer deg og din bedrift til å delta som utstiller under årets festival, og dermed komme i kontakt med et engasjert, kreativt og spisset publikum. 

I 2023 samlet Fæbrikstad over 100 utstillere innen strikking, hekling, tekstiler og søm. Vi ønsket å gi våre deltagere alt de trenger, enten de er på jakt etter et unikt vintage-kupp, nye tekstiler, strikkemønstre eller hjelp til å sy nye klesplagg til seg selv eller barna sine. Over 6200 betalende deltakere var innom Vikingskipet de under Fæbrikstad 2023, i 2024 er målet 8000 deltagere.

I år har vi i Fæbrik satt som overordnet mål at Fæbrikstad skal bidra med fjerningen av moms på bruktsalg og reparasjoner. Vi håper at ved å mobilisere støtte kan vi oppmuntre regjeringen til å revidere disse bestemmelsene, og dermed forenkle kjøp og salg av brukte varer. Vi håper dere også vil være med å bidra slik at vi sammen kan oppnå at regjeringen en gang for alle endrer regelverket.

VIL DU VÆRE UTSTILLER I 2024?

Etter suksessen med Fæbrikstad 2023 ser vi frem til å ønske dere velkommen igjen 14.–15. september 2024. For å sikre at det blir nok variasjon i utstillerområdet må alle søke om plass.

Søknadsfristen for første runde har gått ut, men vi tar fremdeles imot søknader, så om du har et spennende produkt og/eller konsept som du tenker passer ypperlig under Fæbrikstad 2024 anbefaler vi deg å søke. 

Utstillere som har søkt før 1.februar vil få tilbakemelding om bevilget plass innen 1.mars 2024. Dere som søker etter 1. februar vil få beskjed fortløpende fra 1. mars. 


Prisene er som følger:
5 kvm (5000 + mva)
10 kvm (12 000 + mva)
15 kvm (18 000 + mva)
20 kvm (25 000 + mva)
30 kvm (35 000 + mva)
40 kvm (45 000 + mva)
50 kvm (55 000 + mva)

Ønsker dere større enn 50 kvm, fyll ut skjema så tar vi kontakt med dere.
Logo på bakvegg og standard strøm på standen er inkludert!

Spørsmål kan sendes til utstiller@faebrik.no

 

 

UTSTILLEROMRÅDET

Utstillerområdet deles opp i tre spennende områder, nemlig Vintage Village, Knit City og Sew Central. De utstillerne som får innvilget søknaden sin vil bli tildelt plass i det området hvor de passer best inn.

 

 

VINTAGE VILLAGE

Enten du er en erfaren vintage-shopper eller nysgjerrig på bruktsskatter, vil Vintage Village gi deg muligheten til å oppdage skjulte skatter og utvide garderoben din med unike plagg. Der finner du nøye utvalgte klær, sko og vesker til spesielle Fæbrikstad-priser. Det vil være klær tilgjengelig i alle størrelser til både voksne og barn, slik at hele familien kan delta i den spennende opplevelsen.

 

KNIT CITY

Velkommen til Knit City - paradiset for strikke-elskere! Møt eksklusive garnprodusenter og strikkeprofiler. Få alt du trenger fra oppskrifter, teknikker, garn og pinner. I Knit City gir vi deg inspirasjon til nye teknikker og mønstre. I vår spesielle strikkepark kan du slappe av og nyte hyggelige samtaler med likesinnede strikkeentusiaster. Del erfaringer, utveksle tips og triks, og la deg inspirere til nye prosjekter. Kom og bli med på Knit City, der strikkeglede er i fokus.

 

SEW CENTRAL

Sew Central er et område dedikert til tekstiler og søm. Enten du er en erfaren syer eller en nybegynner på jakt etter å lære mer, vil du definitivt finne noe som passer for deg. Her vil besøkende kunne oppdage et bredt utvalg av tekstiler, sytilbehør, mønster og ferdigheter som er nødvendige for å skape egne plagg eller beholde eksisterende plagg.

 

 

FAQ

Kontakt oss

Generelle spørsmål
faebrikstad@faebrik.no

Utsiller
utstiller@faebrik.no

Sponsor
marte@faebrik.no

Bevertning
mat@faebrik.no

Program
booking@faebrik.no

Presse
karoline@faebrik.no

Frivillig
frivillig@faebrik.no

Prosjektleder
marte@faebrik.no

Hva er åpningstidene?

Lørdag kl 10 - 18
Søndag kl 10 - 15
Registreringen åpner 30 minutter før.

Det er egne åpningstider til Fæbrikken (sypass):
Lørdag kl 9 - 19
Søndag k. 9 - 16

Hvor blir Fæbrikstad arrangert?

Fæbrikstad blir arrangert i Vikingskipet på Hamar.

Adressen er:
Åkersvikvegen 1
2321 Hamar

Er det aldersgrense?

Alle barn under 10 år får gratis adgang om de er i følge med en voksen som har dagspass eller festivalpass. 

Når det gjelder sypasset, er det dessverre samme pris for alle, uansett alder. Dette skyldes at det tar opp en plass på lik linje med de andre deltakerne. 

Vi har flere dyktige sy-hjelpere til stede slik de yngre og mindre erfarne vil få rikelig med hjelp og veiledning hvis de skulle trenge det.

Når får jeg billettene?

Du skal ha fått billettene på e-post rett etter du har kjøpt de.

Har du ikke mottatt billettene, se søppelpost først. Sjekk også andre e-postadresser du kan ha, du kan ha registrert en annen e-post ved en feil. Finner du de ikke, kan du ha registrert feil e-post, send en e-post til oss så finner vi ut av det.

Festival og dagspassene er ikke personlige, om de gis bort eller videreselges er det kjøpers ansvar å videresende både billetter og info til ny eier(e).

Kan jeg forandre navnet på billettene?

Vi kan kun forandre navn på deltagere som skal på sykurset. Send en epost til faebrikstad@faebrik.no om for å redigere navnet på deltageren.

Festival- og dagspassene er ikke personlige! Dersom du velger å gi bort billettene, må du selv sørge for å videresende billettene sammen med all annen relevant informasjon som du mottar fra oss.

Er billettene refunderbare?

Billettene kan ikke refunderes.

Om vi blir nødt til å flytte arrangementet vil alle kjøpte billetter gjelde for den nye datoen. Ved avlyst arrangement refunderes billetten. Serviceavgiften refunderes ikke. 

Kan jeg reservere sy-plass på forhånd så jeg får sitte med min venn?

Du velger syplass når du kjøper billett.

Vil du bytte plass etterpå, send en e-post til faebrikstad@faebrik.no så hjelper vi deg med det. Kun mulig så lenge det er billetter igjen.

Blir det tid til å sjekke ut hele festivalområdet hvis jeg har Sy-passet?

I 2024 vil det legges opp til litt mindre sytid enn det var i 2023, slik at dere får mer tid til å oppleve resten av festivalen.

Hvordan blir jeg utstiller?

Du kan gå inn på denne siden for å lese mer om hvordan du kan bli utstiller i 2024.

Blir det matservering?

JA! Vi kommer til å sørge for at det er nok mat til alle, mindre køer og tilstrekkelige med sunne alternativer. Se her for mer info: https://faebrik.no/pages/maett-i-magen

Er eventet rullestolvennlig?

Arrangementet er tilrettelagt for rullestolbrukere.

Hvis du har kjøpt sypass og trenger tilpassede fasiliteter, vennligst oppgi det i påmeldingen din, slik at vi kan tilrettelegge og gi deg en komfortabel opplevelse.

Kan jeg ha med ledsager?

Hvis du har et ledsagerbevis må du vise det frem i billettluka i Vikingskipet, så får du ta med deg ledsageren inn.

Trenger ikke sende oss info om det på forhånd.

Hvor kan jeg parkere?

Dropp gjerne bilen, velg tog, buss, sykkel, eller gå. Hvis du må kjøre, oppfordrer vi til å fylle opp med andre festivaldeltagere.

Det er en stor parkeringsplassen utenfor Vikingskipet. Den er driftet av Vikingskipet og det er en avgift på 50 kr per dag.

Kan jeg ta med kjæledyret mitt?

Nei, det er ikke lov å ta med kjæledyr inn i Vikingskipet.

Førerhunder er tillatt!

  • Logo for REN