Utstillere

H!

VIL DU VÆRE UTSTILLER I 2024?

Søknadsfristenhar gått ut, og vi så og si stapa fulle. Men vi tar fremdeles imot søknader, så om du har et spennende produkt og/eller konsept som du tenker passer ypperlig under Fæbrikstad 2024 anbefaler vi deg å søke. 

Om dere ikke får plass i år, tar vi kontakt med dere og minner dere på å søke neste år før fristen går ut til 2025. 


Prisene er som følger:
5 kvm (5000 + mva)
10 kvm (12 000 + mva)
15 kvm (18 000 + mva)
20 kvm (25 000 + mva)
30 kvm (35 000 + mva)
40 kvm (45 000 + mva)
50 kvm (55 000 + mva)

Spørsmål kan sendes til utstiller@faebrik.no

 

 

UTSTILLEROMRÅDET

Utstillerområdet deles opp i tre spennende områder, nemlig Vintage Village, Knit City og Sew Central. De utstillerne som får innvilget søknaden sin vil bli tildelt plass i det området hvor de passer best inn.

 

VINTAGE VILLAGE

Enten du er en erfaren vintage-shopper eller nysgjerrig på bruktsskatter, vil Vintage Village gi deg muligheten til å oppdage skjulte skatter og utvide garderoben din med unike plagg. Der finner du nøye utvalgte klær, sko og vesker til spesielle Fæbrikstad-priser. Det vil være klær tilgjengelig i alle størrelser til både voksne og barn, slik at hele familien kan delta i den spennende opplevelsen.

 

KNIT CITY

Velkommen til Knit City - paradiset for strikke-elskere! Møt eksklusive garnprodusenter og strikkeprofiler. Få alt du trenger fra oppskrifter, teknikker, garn og pinner. I Knit City gir vi deg inspirasjon til nye teknikker og mønstre. I vår spesielle strikkepark kan du slappe av og nyte hyggelige samtaler med likesinnede strikkeentusiaster. Del erfaringer, utveksle tips og triks, og la deg inspirere til nye prosjekter. Kom og bli med på Knit City, der strikkeglede er i fokus.

 

SEW CENTRAL

Sew Central er et område dedikert til tekstiler og søm. Enten du er en erfaren syer eller en nybegynner på jakt etter å lære mer, vil du definitivt finne noe som passer for deg. Her vil besøkende kunne oppdage et bredt utvalg av tekstiler, sytilbehør, mønster og ferdigheter som er nødvendige for å skape egne plagg eller beholde eksisterende plagg.

 

 

FAQ

Kontakt oss

Generelle spørsmål
faebrikstad@faebrik.no

Utsiller
utstiller@faebrik.no

Sponsor
marte@faebrik.no

Bevertning
mat@faebrik.no

Program
booking@faebrik.no

Presse
karoline@faebrik.no

Frivillig
frivillig@faebrik.no

Prosjektleder
marte@faebrik.no

Hva er åpningstidene?

Lørdag kl 10 - 18
Søndag kl 10 - 15
Registreringen åpner 30 minutter før.

Det er egne åpningstider til Fæbrikken (sypass):
Lørdag kl 9 - 19
Søndag k. 9 - 16

Hvor blir Fæbrikstad arrangert?

Fæbrikstad blir arrangert i Vikingskipet på Hamar.

Adressen er:
Åkersvikvegen 1
2321 Hamar

Er det aldersgrense?

Alle barn under 10 år får gratis adgang om de er i følge med en voksen som har dagspass eller festivalpass. 

Når det gjelder sypasset, er det dessverre samme pris for alle, uansett alder. Dette skyldes at det tar opp en plass på lik linje med de andre deltakerne. 

Vi har flere dyktige sy-hjelpere til stede slik de yngre og mindre erfarne vil få rikelig med hjelp og veiledning hvis de skulle trenge det.

Når får jeg billettene?

Du skal ha fått billettene på e-post rett etter du har kjøpt de.

Har du ikke mottatt billettene, se søppelpost først. Sjekk også andre e-postadresser du kan ha, du kan ha registrert en annen e-post ved en feil. Finner du de ikke, kan du ha registrert feil e-post, send en e-post til oss så finner vi ut av det.

Festival og dagspassene er ikke personlige, om de gis bort eller videreselges er det kjøpers ansvar å videresende både billetter og info til ny eier(e).

Kan jeg forandre navnet på billettene?

Vi kan kun forandre navn på deltagere som skal på sykurset. Send en epost til faebrikstad@faebrik.no om for å redigere navnet på deltageren.

Festival- og dagspassene er ikke personlige! Dersom du velger å gi bort billettene, må du selv sørge for å videresende billettene sammen med all annen relevant informasjon som du mottar fra oss.

Er billettene refunderbare?

Billettene kan ikke refunderes.

Om vi blir nødt til å flytte arrangementet vil alle kjøpte billetter gjelde for den nye datoen. Ved avlyst arrangement refunderes billetten. Serviceavgiften refunderes ikke. 

Kan jeg reservere sy-plass på forhånd så jeg får sitte med min venn?

Du velger syplass når du kjøper billett.

Vil du bytte plass etterpå, send en e-post til faebrikstad@faebrik.no så hjelper vi deg med det. Kun mulig så lenge det er billetter igjen.

Blir det tid til å sjekke ut hele festivalområdet hvis jeg har Sy-passet?

I 2024 vil det legges opp til litt mindre sytid enn det var i 2023, slik at dere får mer tid til å oppleve resten av festivalen.

Hvordan blir jeg utstiller?

Du kan gå inn på denne siden for å lese mer om hvordan du kan bli utstiller i 2024.

Blir det matservering?

JA! Vi kommer til å sørge for at det er nok mat til alle, mindre køer og tilstrekkelige med sunne alternativer. Se her for mer info: https://faebrik.no/pages/maett-i-magen

Er eventet rullestolvennlig?

Arrangementet er tilrettelagt for rullestolbrukere.

Hvis du har kjøpt sypass og trenger tilpassede fasiliteter, vennligst oppgi det i påmeldingen din, slik at vi kan tilrettelegge og gi deg en komfortabel opplevelse.

Kan jeg ha med ledsager?

Hvis du har et ledsagerbevis må du vise det frem i billettluka i Vikingskipet, så får du ta med deg ledsageren inn.

Trenger ikke sende oss info om det på forhånd.

Hvor kan jeg parkere?

Dropp gjerne bilen, velg tog, buss, sykkel, eller gå. Hvis du må kjøre, oppfordrer vi til å fylle opp med andre festivaldeltagere.

Det er en stor parkeringsplassen utenfor Vikingskipet. Den er driftet av Vikingskipet og det er en avgift på 50 kr per dag.

Kan jeg ta med kjæledyret mitt?

Nei, det er ikke lov å ta med kjæledyr inn i Vikingskipet.

Førerhunder er tillatt!

  • Logo for REN