Sponsor

 

 

H!

FÆBRIKSTAD + DEG = 💚

Å stable en festival for 8000 miljøbevisste mennesker på beina er ingen billig affære, det kan vi skrive under på! Derfor jakter Fæbrik etter samarbeidspartnere som har lyst til å være med å lage Norges gøyeste og grønneste klesfestival. 

Fæbrikstad er stedet hvor det grønne skiftet ikke bare er snakk! Etter at vi rocka båten (eller skipet) i september 2023 og hele 99,6% av deltagerne sa at de ønsker en reprise, er vi klare for å gjøre 2024 til et år for historiebøkene. Gjør deg klar for en festival som blander fag, kunnskap, håndarbeid, musikk og miljø på den mest minneverdige måten!

Den 14. og 15. september på Hamar, vil du møte 8000 motiverte deltagere som representerer alle kjønn og kommer fra ulike deler av Norge for å tilbringe helgen sammen med oss. Både på fagscenen og blant publikum vil det være til stede kjente ansikter, og over 100 utstillere vil vise frem sitt arbeid for en mer bærekraftig fremtid. Arrangementet nyter bred mediedekning, noe som sikrer synlighet langt utover de direkte deltakerne.

Vil du bli med på laget og skape magi sammen? Ta kontakt med vår prosjektleder Marte,  marte@faebrik.no.

TYPE SAMARBEID

Vår tilnærming til å arrangere Fæbrikstad fokuserer på å maksimere deltakernes opplevelse uten å legge ekstra økonomisk press på dem. Ved å kombinere økonomisk støtte, relevante giveaways, og verdifulle tjenester, legger vi grunnlaget for et minneverdig og kvalitetsrikt arrangement, slik at vi kan fortsette å arrangere festivalen i flere år.

Vår prioritering er å opprettholde lave billettpriser!

💚. Økonomisk støtte: Gjennom å sikre økonomisk støtte for å dekke de essensielle kostnadene ved å arrangere, har vi muligheten til å heve både kvaliteten og innholdet av arrangementet, uten at det medfører ekstra kostnader for deltakerne. 

♻️ Giveaways: Vi ønsker å gi våre deltagere det lille ekstra. Giveaways på et arrangement skaper en umiddelbar følelse av verdi og takknemlighet blant deltakerne. For merkevaren vil det fungere som effektive markedsføring, ettersom mottakere (deltagerne og festivalen) ofte deler sin begeistring i bilder på sosiale medier. Vi har selvsagt krav til produktene, men det tror jeg dere har forstått! 

🔌 Tjenester: Å sponse arrangementet med en nødvendig tjeneste som strøm, bemanning, møbler, mat eller drikke tilbyr betydelige fordeler, inkludert muligheten for direkte engasjement med målgruppen, som forsterker relasjoner og merkevaren. Det er en ideell arena for å vise frem tjenestens verdi på en praktisk måte, noe som kan være mer effektivt enn tradisjonell reklame. Samtidig bidrar det til å øke merkevarebevisstheten og generere positiv omtale gjennom deltakernes erfaringer. 


Vil du bli med på laget og skape magi sammen? Ta kontakt med vår prosjektleder Marte,  marte@faebrik.no.


MULIGHETENE

Vi har ingen standard sponsorpakke, fordi vi vet at behovene til sponsorene varierer veldig. Først ønsker vi å forstå hva deres målsetninger er, så kan vi tilpasse en pakke som passer for dere og oss. 

Fordelen med å sponse Fæbrikstad er mange: 

  1. Merkevareeksponering: Øk kjennskapen til merkevaren din blant målgruppen for å styrke synlighet og anerkjennelse.
  2. Målrettet markedsføring: Nå ut til en spesifikk målgruppe som er relevant for produkter eller tjenester.
  3. Relasjonsbygging: Styrk relasjoner med eksisterende kunder og skape nye kunder ved å engasjere deg direkte med målgruppen.
  4. Salg: Øke salget gjennom direkte engasjement og interaksjon med potensielle kunder.
  5. Samfunnsansvar: Vis engasjement for saker som gagner samfunnet eller bidra positivt til fellesskapet. 

Vil du bli med på laget og skape magi sammen? Ta kontakt med vår prosjektleder Marte,  marte@faebrik.no.

 

VÅRE OMRÅDER

Du har muligheten til å være tilstede på hele festivalen eller kun utvalgte deler av den. Våre områder inkluderer:
  1. Sytoget: Tidlig lørdag morgen setter 450 entusiastiske deltagere seg på toget fra Oslo S til Hamar / Fæbrikstad. 
  2. Sykurs: Gjennom to dager skal 800 deltagere sy en skjorte. Kurset finner sted i Fæbrikken, en egen reservert del i Vikingskipet.
  3. Messeområdet: Lørdag morgen er over 100 utstillere klare stil å ønske mer enn 8000 deltagere velkommen. Deltagerne kan se frem til en helg fylt med shopping av garn, gjenbruk, og tekstiler, samt et rikt utvalg av foredrag, underholdning, og workshops.
  4. Backstage: Bak kulissene i Fæbrikstad finnes flere hundre ansatte, frivillige, foredragsholdere og artister, som alle trenger et pusterom for å slappe av og strekke på beina.
Vil du bli med på laget og skape magi sammen? Ta kontakt med vår prosjektleder Marte,  marte@faebrik.no.

 


Vi håper å høre fra deg 💚

 

FAQ

Kontakt oss

Generelle spørsmål
faebrikstad@faebrik.no

Utsiller
utstiller@faebrik.no

Sponsor
marte@faebrik.no

Bevertning
mat@faebrik.no

Program
booking@faebrik.no

Presse
karoline@faebrik.no

Frivillig
frivillig@faebrik.no

Prosjektleder
marte@faebrik.no

Hva er åpningstidene?

Lørdag kl 10 - 18
Søndag kl 10 - 15
Registreringen åpner 30 minutter før.

Det er egne åpningstider til Fæbrikken (sypass):
Lørdag kl 9 - 19
Søndag k. 9 - 16

Hvor blir Fæbrikstad arrangert?

Fæbrikstad blir arrangert i Vikingskipet på Hamar.

Adressen er:
Åkersvikvegen 1
2321 Hamar

Er det aldersgrense?

Alle barn under 10 år får gratis adgang om de er i følge med en voksen som har dagspass eller festivalpass. 

Når det gjelder sypasset, er det dessverre samme pris for alle, uansett alder. Dette skyldes at det tar opp en plass på lik linje med de andre deltakerne. 

Vi har flere dyktige sy-hjelpere til stede slik de yngre og mindre erfarne vil få rikelig med hjelp og veiledning hvis de skulle trenge det.

Når får jeg billettene?

Du skal ha fått billettene på e-post rett etter du har kjøpt de.

Har du ikke mottatt billettene, se søppelpost først. Sjekk også andre e-postadresser du kan ha, du kan ha registrert en annen e-post ved en feil. Finner du de ikke, kan du ha registrert feil e-post, send en e-post til oss så finner vi ut av det.

Festival og dagspassene er ikke personlige, om de gis bort eller videreselges er det kjøpers ansvar å videresende både billetter og info til ny eier(e).

Kan jeg forandre navnet på billettene?

Vi kan kun forandre navn på deltagere som skal på sykurset. Send en epost til faebrikstad@faebrik.no om for å redigere navnet på deltageren.

Festival- og dagspassene er ikke personlige! Dersom du velger å gi bort billettene, må du selv sørge for å videresende billettene sammen med all annen relevant informasjon som du mottar fra oss.

Er billettene refunderbare?

Billettene kan ikke refunderes.

Om vi blir nødt til å flytte arrangementet vil alle kjøpte billetter gjelde for den nye datoen. Ved avlyst arrangement refunderes billetten. Serviceavgiften refunderes ikke. 

Kan jeg reservere sy-plass på forhånd så jeg får sitte med min venn?

Du velger syplass når du kjøper billett.

Vil du bytte plass etterpå, send en e-post til faebrikstad@faebrik.no så hjelper vi deg med det. Kun mulig så lenge det er billetter igjen.

Blir det tid til å sjekke ut hele festivalområdet hvis jeg har Sy-passet?

I 2024 vil det legges opp til litt mindre sytid enn det var i 2023, slik at dere får mer tid til å oppleve resten av festivalen.

Hvordan blir jeg utstiller?

Du kan gå inn på denne siden for å lese mer om hvordan du kan bli utstiller i 2024.

Blir det matservering?

JA! Vi kommer til å sørge for at det er nok mat til alle, mindre køer og tilstrekkelige med sunne alternativer. Se her for mer info: https://faebrik.no/pages/maett-i-magen

Er eventet rullestolvennlig?

Arrangementet er tilrettelagt for rullestolbrukere.

Hvis du har kjøpt sypass og trenger tilpassede fasiliteter, vennligst oppgi det i påmeldingen din, slik at vi kan tilrettelegge og gi deg en komfortabel opplevelse.

Kan jeg ha med ledsager?

Hvis du har et ledsagerbevis må du vise det frem i billettluka i Vikingskipet, så får du ta med deg ledsageren inn.

Trenger ikke sende oss info om det på forhånd.

Hvor kan jeg parkere?

Dropp gjerne bilen, velg tog, buss, sykkel, eller gå. Hvis du må kjøre, oppfordrer vi til å fylle opp med andre festivaldeltagere.

Det er en stor parkeringsplassen utenfor Vikingskipet. Den er driftet av Vikingskipet og det er en avgift på 50 kr per dag.

Kan jeg ta med kjæledyret mitt?

Nei, det er ikke lov å ta med kjæledyr inn i Vikingskipet.

Førerhunder er tillatt!

  • Logo for REN