FÆBRIK x ESP LEVERINGSBETINGELSER

Levering og retur af ESP

KJØP AV FÆBRIK x ESP

  1. Når du har gjort kjøpet ditt mottar du en epost med ordrebekreftelse fra Fæbrik og en epost med mønsteret du har bestilt hvor fil med mønsteret lastes ned og printes ut. Husk å sjekke søppelposten din om du ikke har mottatt disse epostene.
  2. Når ditt Fæbrik x ESP stoff er klart til å sendes mottar du en epost fra ESP med link til sporing av pakke. Husk å sjekke søppelposten din om du ikke har mottatt eposten.
  3. Du mottar din pakke med Bring og du er nå klar til å sy årets mest fantastiske jakke!

Pakker sendes fortløpende og vi kan dessverre ikke tilpasse leveringsdato.

Happy sying!:) 

 

KONTAKT ESP

Vennligst kontakt ESP med alle spørsmål du måtte ha angående din pakke og dens levering på contact@esp-oslo.no 🙂

 

LEVERINGSBETINGELSER

Vi leverer til Norge unntagen Svalbard med Bring.

Forventet leveringstid er 3-7 virkedager.


Vi benytter Bring som fraktleverandør på alle våre pakker. 


Det er viktig at du som kunde sikrer å skrive inn hele adressen din, sjekke at denne er korrekt og at det står korrekt navn på postkassen din.


Velger du levering i postkasse eller på dør er dette for eget ansvar, og det vil være 1 utlevering per kunde. Blir pakken ikke levert i første forsøk vil den bli levert inn på nærmeste posthus.


SPORING AV PAKKEN

Du kan spore pakken din med den linken du får i eposten fra ESP når pakken din er sendt eller her: bring.no 

 

REFUNDERING OG BYTTING

Stoffene klippes etter bestilling, så vi håper du som kunde plukker det du har behov for for å ikke skape desto mer deadstock enn det er allerede. 


Vi tilbyr 14 dagers angrerett. Beløpet for bestillingen din vil bli refundert eksklusiv fraktkostnader. Du får refundert hele beløpet for bestillingen når vi mottar pakken i samme stand som levert. 


Du er ansvarlig for å betale returkostnader og at pakken kommer frem til ESP i samme stand som ved mottakelse. Vi anbefaler at du velger forsikret pakkepost med sporing, om du ønsker å sende din vare retur.  


Vennligst merk at alle kostander i forbindelse med levering ikke er refunderbart.

Om du ønsker å få ditt kjøp refundert, vennligst benytt følgende fremgangsmåte:

1. Kontakt ESP på contact@esp-oslo.no innen 14 dager etter levering om at du ønsker å returnere ditt kjøp. Angi gjerne ordrenummer i denne eposten. 

2. Påse at produktet er i samme stand som når du mottok det. Om du er usikker på om din returnering vil bli akseptert, så er det bare å ta kontakt med oss med eventuelle spørsmål på contact@esp-oslo.no

3. Send pakken retur innen 14 dager. Vennligst pakk inn stoffet forsvarlig. 

Retur- adresse:

ESP 

Kabelgata 13

0580 Oslo

NORWAY

4. Pengene eksklusiv fraktkostnader sendes retur til samme betalingskort du betalte med når vi mottar varen og såfremt varen er uskadet. 

Vi kan dessverre ikke garantere mulighet for å bytte varen til annet stoff, men gir naturligvis pengene tilbake såfremt du har kontaktet oss og returnert varen innen for den 14-dagers angerettsperiode.