MÆTT I MAGEN
Kjære leverandører! Vi er så glade for å ønske dere velkommen til FÆBRIKSTAD 2024! Vi er her for å sikre at din matstand blir en suksess, så en del info du trenger før, under og etter festivalhelgen.
Husk å sjekke nettsiden jevnlig for oppdateringer
📍 plassering
Deres nøyaktige plassering i hallen blir delt med dere ca 1 uke før arrangementet!
Med over 100 utstillere og Norges største sykurs som skal på plass, er det avgjørende for oss å ha fleksibiliteten til å gjøre nødvendige endringer helt fram til festivalens start. Vi vil sørge for å plassere dere på en måte som gir den beste opplevelsen for våre deltakere, og vi lover å gjøre vårt ytterste for at alle skal få en optimal plassering.
Vi er sikre på at alle kommer til å få det fantastisk på sine tildelte plasser.
🔌 HVa er inkludert
Prisen for stand hos oss er 15% av din omsetning; dette inkluderer:
👉 Standen er 5m x 3,5m
👉 Vegger, de er 2,5m høye
👉 Skilt og merking, på utsiden blir din meny festet opp samt navnet på deres stand i Fæbrikstad sin egen font. OBS! Innsiden av området ditt kan du dekorere som du selv ønsker. Skal du henge opp noe er det viktig at dere bruker hvit tack it som ikke etterlater farger på veggene. Stifter, spikre etc.. er ikke lov å bruke.
👉 Plass i felles kjøl (ca to hyller fra gulv til tak (2x2m).
👉 Strømuttak
👉 Bord 180 x 75cm, si i fra dersom dere ønsker mer enn ett bord.
👉 Tilgang til felles kjøkken der dere kan skylle utstyret deres. NB! Dette deles av alle, ikke bruk kjøkkenet til å lagre skittent artikler.
👉 Enkel håndvask
Kortterminal med innebygget kasse 👉 Meny og priser må leveres inn innen 10.09 slik at vi kan få programmert kassen din for deg før festivalstart.
👉 Frontdisk som er 2,98m bred 1,2m høy. Den har en lavere bordseksjon på innsiden.
♻️ Søppelkasser
Viktig! Vi må ha oversikt på alles strømbehovet, meny og allergene innen 5. september.
📦 Hva må du ha med selv
❄️ Kjøleskap til oppbevaring av mat inne på området ditt.
🔌 Alt av kjøkkenutstyr, kun bruk av elektrisk kjøkkenutstyr
💚 Klimamart emballasje til servering av mat
👨🍳 Bemanning
🍠 All mat må være ferdig preppet før festivalstart, da det ikke vil være tilgang på kjøkken on site.
💳 Det deles ut én terminal pr. stand. Skade på terminal medfører en egenandel på 2 000,- kroner per terminal
Har dere behov for å leie utstyr? kan vi anbefale å ta kontakt med joakim.hansen@renta.no hso Renta på Hamar.
⏰ VIKTIGE TIDER
👉 På fredag åpner hallen opp for mataktører kl. 12.00.
👉 Hallen stenger kl. 23.00.
-
👉 På lørdag åpner hallen opp for mataktører kl. 07.30.
👉 Fra kl. 09.00 må utsiden må være ryddet da vi tar bilde av området og stands fra. kl 09.00.
👉 Festivalen åpner kl. 10.00. Da må dere være operative.
👉 Dere kan preppe til dagen etter mellom klokken 18.00 - 20.00 på lørdag.
👉 Hallen stenger 20.00.
-
👉 På søndag åpner hallen opp for mataktører kl. 09.00.
👉 Festivalen åpner kl. 10.00. Da må dere være operative.
👉 Festivalen stenger kl 15.00 på søndag.
👉 Nedrigg skjer søndag. Alt må tas med samme dag, da det er et nytt arrangement som starter mandag.
🚨 Vikingskipet kan IKKE ha materiell lagret lenger enn kl. 12:00 mandag 16. september.
📣 Markedsføring
Del gjerne at dere skal være med på Fæbrikstad! Tagg oss gjerne på Instagram, @jointhefaebrik og @faebrikstad.
-
Last ned vår grafiske pakke. Den kan dere bruke akkurat som dere vil i deres kanaler.